Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

PlolitiaIn urma unei altercatii, un barbat in varsta de 34 de ani din Moinesti, a fost impuscat in cap de bodyguardul discotecii din cartierul moinestean Gazarie.

Oamenii legii spun ca barbatului i-a fost refuzat accesul in discoteca pe motiv ca mirosea puternic a alcool si astfel, in urma scandalului provocat de acesta, unul din bodyguarzii discotecii a facut uz de pistolul cu gaz iritant-lacrimogen, pe care il detinea in mod legal.

Nimerit in zona capului, petrecaretul a fost transportat de prieteni la spitalul din Moinesti, dar ulterior a fost transferat la Spitalul Judetean Bacau.

In urma investigatiilor efectuate, medicii au declarat ca barbatul se afla inafara oricarui pericol, dar va ramane internat pentru ingrijure medicala de specialitate.

Poliistii au deschis in acest caz o ancheta pentru a afla cauzele exacte a producerii incidentului.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...