Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

AmbulantaLa doar 15 ani, un tanar din moinesti a ajuns in stare grava in spital dupa ce, in cursul zilei de luni, 6 august, a fost victima unui accident nefericit petrecut la o piscina.

In urma unei sarituri in apa, baiatul nu a anticipat corect adancimea bazinului si s-a lovit puternic fracturandu-si coloana vertebrala.

Dupa ce initial a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal Moinesti unde medicii au constatat mai multe rani grave, baiatul a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau cu diagnosticul de traumatism vertebro-medular cervical si parapareza.

Conform Ziarul de Bacau, investigatiile medicilor au concluzionat ca cel mai bine pentru tanar este sa fie mutat la Clinica de Neurochirugie din Iasi, unde i se va aplica tratament si supraveghere de specialitate.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...