Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Spitalul Municipal de Urgenta MoinestiInvestitiile si resursele financiare alocate modernizarii Spitalului Municipal Moinesti incep sa-si arate roadele, unitatea spitaliceasca urmand sa parcurga un set de proceduri de acreditare pentru a putea deveni centru de pregatire pentru medicii rezidenti si stagiari, precum si pentru asistentii medicali cu studii superioare.

Managerul spitalului moinestean dr. Adrian Cotirlet, afirma intr-o declaratie citata de Desteptarea ca baza materiala si dotarile nu pot asigura singure calitatea actului medical, resursa umana si pregatirea permanenta a acesteia fiind cheia succesului in domeniul medical.

"In acest sens, am depus recent documentatia la Universitatea de Medicina si Farmacie «Gr.T. Popa» Iasi pentru a fi acreditati ca baza de pregatire pentru rezidenti, stagiari si asistenti medicali cu studii superioare." a precizat acesta.

Spitalul din Moinesti are pe langa dotarile cu aparatura performanta si un personal medical foarte bine pregatit, motiv pentru care, acesta are toate sansele sa primeasca acreditarea, in ciuda conditiilor drastice impuse pentru obtinerea acesteia.

In plus, pentru a atrage medici rezidenti spitalul le va pune la dispozitie tinerilor si locuinta gratuita. Apartamentele sunt in interiorul spitalului sau la cel mult 100 de metri de acesta, astfel ca tinerii medici pot lua oricand parte la interventiile medicale importante.

In acest fel, ambele parti se bucura de avantaje, pe de o parte medicii care se bucura de conditii optime de perfectionare, iar de cealalta parte, spitalul se poate folosi zi de zi de entuziasmul si setea de cunoastere a acestora.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...