Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Special Olimpics - Moinesti 2012In urma unei colaborari intre mai multe unitati de invatamant din Moinesti, autoritatile locale si Fundatia "Libra" din Marea Britanie, intre 21 iulie si 4 august a avut loc cea de-a doua editie a Taberei de Voluntariat, a carei tema a fost in acest an "Special Olimpics", un omagiu adus Jocurilor Olimpice care se desfasoara in acest moment la Londra.

14 adolescenti britanici impreuna cu elevi ai de la Școala cu clasele I-VIII „Tristan Tzara”, Liceul Teoretic „Spiru Haret” și Colegiul Tehnic „Grigore Cobălcescu au format echipe de voluntari care si-au dedicat timpul si energia copiilor defavorizati, proveniti din familii modeste, cu handicap fizic sau psihic si a mai multi copii ai comunitatii rome din Moinesti.

Timp de doua saptamani, voluntarii au facut cu micutii exercitii de stimulare a fanteziei si imaginatiei, exercitii de comunicare, bricolaj, colaj, etc.

La sfarsitul taberei, organizatorii invita moinestenii (si nu numai) la spectacolul de final, eveniment care va avea loc joi, 2 august, ora 17:00, in fata Bibliotecii Municipale Moinesti.

Sursa: Primaria Moinesti

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...