Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

CSM MoinestiDupa o pauza lunga de patru ani, echipa de fotbal CSM Moinesti a reusit de curand sa promoveze in divizia C si astfel sa joace din nou meciuri de liga a treia.

Incepand de astazi, CSM Moinesti isi reia astazi pregatirile, sezonul 2012 - 2013 anuntandu-se unul fara prea mari emotii pentru echipa moinesteana.

La orizont se profileaza un sezon 2012-2013 fara prea mari emotii, astfel ca saptamana va incepe doar cu doua antrenamente.

In plus, pana pe data de 16 iulie, CSM Moinesti va testa aproximativ zece fotbalisti noi veniti de la Iasi, Piatra Neamt, Onesti si Bacau.

Primul test al sezonului este unul oficial anunta Desteptarea.ro, pe 18 iulie, echipa moinesteana urmand sa intalneasca pe CSM Focsani, in fazele eliminatorii ale Cupei Romaniei.

"Fiind primul meci, trebuie neaparat sa-l castigam, chiar daca adversara va conta pe un plus din punct de vedere fizic. Noi mizam insa foarte mult pe elan", a anuntat antrenorul Sorin Trofin.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...