Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

(sursa foto: Gandul.ro)Dupa o semifinala in care problemele tehnice cu sonorizarea din casca i-au dat si ne-au dat emotii, Mandinga a reusit aseara sa se califice in finala concursului Eurovision Song Contest 2012.

Dupa primele acorduri, monitorizarea din casca in care artista auzea atat vocile colegilor, cat si negativul piesei, a disparut integral, astfel incat Elena a cantat intreaga piesa doar pe intoarcerea sunetului din sala.

Cu toate acestea, artista a reusit sa interpreteze aproape perfect piesa "Zaleilah", Romania fiind prima tara anunţata de prezentatori drept calificata in finala Eurovision Song Contest 2012.

Organizatorii Eurovision si-au recunoscut vina pentru problema tehnica din semifinala, si au spus ca regreta incidentul neplacut, a declarat Dan Manoliu, seful delegatiei Romaniei la Eurovision, intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...