Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Noul Samsung Galaxy S3Devenita in primul trimestru al anului cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, compania Samsung a lansat joi la Londra a treia generatie a smartphone-ului Galaxy, un model care prin tehnologiile incorporate ameninta sa intensificice lupta cu liderul pietei, iPhone-ul de la Apple, scrie Bloomberg, preluat de ZF.ro.

Samsung Galaxy S3 functioneaza pe cea mai noua versiune a platformei Android de la Google si este echipat cu un chip quad-core dezvoltat de Samsung pentru a face fata iPhone.

Smartphone-ul are si capacitati de recunoastere faciala si vocala si functioneaza in retelele wireless 3G, urmand ca modele pentru retelele 4G sa fie disponibile din vara.

In plus, Samsung afirma ca telefonul poate detecta miscari ale ochiului si poate stopa oprirea automata daca utilizatorul priveste ecranul de 4,8 inch. Camera principala a modelului Galaxy S3 are o rezolutie de opt megapixeli, la fel ca precedentul model si comparabila cu cea a iPhone.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...