Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Dacia Story - plansa bord Din aceasta luna, producatorul autohton Dacia va comercializa o serie limitata de autoturisme denumita "Story", modelele vizate fiind cele din gama Logan si Sandero.

Noua serie va fi disponibila pentru motorizarile 1.2 16V 75 CP, 1.6 85 CP şi 1.5 dCi 75 CP si va include in dotarile de baza functii precum ABS si Asistenta la Franarea de Urgenta (AFU), airbag-uri sofer si pasager, direcţie asistata, aer conditionat, Radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB, Bluetooth® si inchidere centralizata cu cheie.

Conform comunicatului oficial, un sticker specific aplicat la exterior, va identifica noua serie limitata, in timp ce la interior se va remarca noua tapiterie gri inchis, cu motive gri deschis prezente pe spatarul scaunelor.

Preturile vor varia intre 8.800 si 10.450 euro (cu TVA inclus) pentru Sandero Story si intre 7.900 si 9.550 euro (cu TVA inclus) pentru Logan Story, in functie de motorizarea aleasa.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...