Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

SMS de MartisorConform traditiei, in prima zi oficiala de primavara, impartim martisoare celor dragi si le aratam acestora dragostea si/sau pretuirea noastra. Din nefericire, nu intotdeauna ii avem alaturi pe destinatarii martisoarelor noastre, asa ca de cele mai multe ori apelam la o modalitate simpla, dar eficienta de a le transmite un martisor virtual: SMS-ul!

Pentru cei in pana de inspiratie, iata cateva mesaje care s-ar putea sa-i ajute sa trimita un SMS Martisor:

• Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa-ti arate ce-nseamna sa zambesti, sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!

• Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

• Natura a impletit din flori si din raze de soare martisorul fericirii, pentru ca eu sa ti-l pot oferi azi impreuna cu toata dragostea mea!

• Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.

• 1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Sa te indragostesti pasind prin raze, culegand ghiocei si impartind zambete!

• Parfum suav de ghiocei,
  Purtand o primavara-n ei,
  Un soare cald si luminos,
  Sa-l porti in piept...te rog frumos...

• Firul rosu si cel alb
  Impletit cu gingasie
  Vrea sa lege si mai mult
  A noastra prietenie.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...