Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Vocea RomanieiSeara plina de emotii la "Vocea Romaniei" unde toti concurentii ramasi in concurs se dueleaza pentru a dovedi ca merita sa merga mai departe in semifinala acestui show marca ProTV.

Pentru noi moinestenii, emotiile sunt cu atat mai mari cu cat in concurs o avem pe Alexandra Craescu, o adevarata ambasadoare a orasului Moinesti si o voce care merita sa devina "Vocea Romaniei".

  • Ora 21:43 - Alexandra a intrat in concurs cu piesa: Hot stuff - Donna Summer
  • Ora 21:50 - Juriul a apreciat prestatia Alexandrei de la care au asteptat "mai multa nervozitate", dar Loredana a punctat la final: "Esti cea mai misto gagica de-aici!"
  • Ora 22:55 - Pavel Bartos a anuntat "Start VOT!"
  • Ora 23:36 - Stop VOT!
  • Ora 23:38 - Primul concurent din echipa Loredanei care merge mai departe in semifinala concusului "Vocea Romaniei" este Dragos Chircu
  • Ora 23:42 - Loredana a decis: Iulian Canaf va concura vineri in semifinala show-ului TV "Vocea Romaniei". Alexandra Craescu paraseste concursul cu fruntea sus.
  • Ora 23:58 - Moment special dedicat Malinei Olinescu. Horia Brenciu a plans toata piesa pe care trebuia s-o interpreteze cu Loredana.

Chiar daca moinesteanca noastra nu va merge mai departe in semifinala concursului "Vocea Romaniei", pentru noi toti ea ESTE Vocea Romaniei, o felicitam si ii multumim pentru felul in care ne-a reprezentat in acest concurs.

Bravo Alexandra!

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...