Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Vocea Romaniei - Echipa Loredanei (foto: Facebook)In aceasta seara la ProTV are loc cea de-a doua editie LIVE a concursului "Vocea Romaniei" in care este concurenta in echipa Loredanei si moinesteanca Alexandra Craescu.

Dupa ce saptamana trecuta s-au intrecut echipele conduse de Horia Brenciu si Smiley, in aceasta saptamana e randul concurentilor Loredanei si cei ai lui Marius Moga sa convinga juriul si mai ales publicul sa-i voteze pentru a merge mai departe in etapa urmatoare.

"Am o echipa beton. Asteptati neasteptatul! Va fi un show total!" spune Loredana care ii aduce in ring pe Dragos Chircu, Oana Brutaru, Aminda, Iulian Canaf si pe moinesteanca Alexandra Craescu.

De cealalta parte, Marius Moga promite si el ca cei cinci concurenti ai lui vor face senzatie! "Cred ca Vocea Romaniei este la mine in echipa. Cei cinci vor cuceri scena si publicul marti seara!".

Ca simpli (tele)spectatori, nu putem decat sa ne bucuram de vocile tuturor concurentilor si sa votam diseara pentru ca Alexandra sa mearga mai departe in acest concurs. Merita!

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...