Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Părinți homosexuali într-o producție Nickelodeon

Canalul american pentru copii Nickelodeon face un pas important în promovarea relațiilor între persoane de același sex și a prezentat pentru prima oară într-o producție de animație un cuplu de părinţi gay.

Conform Pagina de Media, cupul de homosexuali căsătorți a apărut în episodul cu numărul 20 din serialul de animaţie "The Loud House" (lansat în luna mai), serial care prezintă aventurile unui băieţel american înconjurat de zece surori. 

A fost pentru prima dată când televiziunea americană pentru copii a introdus în programele sale o familie cu părinţi homosexuali, dar n-a fost prima dată când această minoritate sexuală a fost reprezentată în animaţiile sale. Anul trecut, serialul "The Legend of Korra" a prezentat o idilă între două personaje feminine ale producţiei de animaţie.  

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...