Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Bugatti Chiron

Cea mai puternică mașină din lume a fost prezentată la Salonul Auto de la Geneva sub marca Bugatti, ascunde sub capotă nu mai puțin de 1500 cai putere și are un preț pe măsură: 2,4 milioane de euro.

Conform grupului Volkswagen care deține marca Bugatti, vor fi produse 500 de exemplare, compania anunțând că a primit deja 180 de comenzi.

Modelul Chiron poarta numele unui faimos pilot de curse de acum 90 de ani, are un motorul W16 de 8.0 litri și este capabil să ajungă de la 0 la 100km/h în 2,5 secunde. Chiar dacă puterea uriașă i-ar permite să atingă viteze superioare modelului Veyron Super Sport (431km/h), viteza maximă pentru supercar-ul Chiron este limitată de producător la 420 km/h.

Moinesteanul.ro

 

Locale

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din Moinești

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din M…

Miercuri, 5 iulie, Ministerul Educației a publicat pe portalul Edu.ro rezultatele examenului de Bacalaureat 2017 și, potrivit datelor furnizate, rata de promovare este pentru această sesiune de 71,4% ...

Știați că...

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț