Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Robbie Williams - “Let Me Entertain You Tour”

Artistul britanic Robbie Williams va susține vineri, 17 iulie în Piața Constituției din Capitală, primul său concert în România, un eveniment care are loc în cadrul turneului “Let Me Entertain You Tour”.

Într-un comunicat D&D East Entertainment remis Agerpres, organizatorii detaliază procedurile de access și fac precizări cu privire la normele de conduită și securitate ce vor trebui respectate de spectatori.

Aceștia vor putea intra în spațiul de spectacol pe baza unui bilet valid și pentru o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Porțile de acces în spațiul concertistic se vor deschide începând cu ora 16,00, iar la intrare toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Punctele de acces în zona de spectacol sunt situate în bulevardul Libertății — intrarea Izvor și intrarea Coșbuc.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...