Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Digi SportCanalul TV Digi Sport si varianta online a acestuia (digisport.ro) vor transmite toate meciurile de fotbal din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016, precum si partidele din grupele europene de calificare la Cupa Mondiala de Fotbal din 2018, inclusiv cele disputate de nationala Romaniei.

Conform Mediafax, pachetul va include meciuri atat in direct cat si inregistrate, rezumate ale tuturor meciurilor si, nu in ultimul rand, emisiuni - magazin in care vor fi analizate si comentate partidele disputate.

In plus, a fost obtinut si dreptul de transmisie online a partidelor pe digisport.ro, inclusiv prin telefonia mobila, vizionarea fiind insa disponibila doar pentru abonatii Digi Net si Digi Net Mobil.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...