Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Jocurile Olimpice de Iarna - Soci 2014Cea mai importanta competitie a anului 2014, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, vor fi transmise de Televiziunea Romana in exclusivitate, telespectatorii avand astfel posibilitatea sa urmareasca in direct majoritatea competitiilor sportive de la olimpiada.

Astfel, in perioada 7 - 23 februarie, pe canalele TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD si online pe TVR+ vor fi difuzate peste 500 de ore de transmisiuni live de la 15 dintre cele 98 de competitii olimpice, intre acestea regasindu-se patinajul artistic si viteza, snowboard, schi alpin, freestyle, combinata nordica, short track, schi fond, sanie, bob, skeleton, biatlon, curling, sarituri si hochei.

Aceasta este prima editie a Jocurilor Olimpice organizata in Federatia Rusa, ultimul eveniment de o asemenea anvergura fiind Jocurile Olimpice de vara din 1980 de la Moscova, acestea avand insa loc in interiorul fostei Uniuni Sovietice.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...