Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

LaRedoute.roVoaluri, dantelă fină, şifon, fuste cu mărgele brodate manual, rochii cu croială delicată şi alăturate modele moderniste, noua şi mult aşteptata colecţie de toamnă - iarnă 2013/2014 continuă să se joace cu moda!

Simbolul colecţiei - Mademoiselle R poartă prin toată colecţia, ca un fir roşu, feminitatea delicată ascunsă în şifon şi imprimeuri cu buline. Piesele ce fac parte din colecţia Mademoiselle R se disting prin eleganţă şi rafinament, materialul cel mai des folosit este dantela şi şifonul, culorile sunt foarte calde, dar pale, rozul nude sau pal – foarte nobile. Se remarcă de asemenea rochiile cu croială A-line sau cambrate în talie şi uşor bufante în partea de jos.

Materialele folosite, stilul şi culorile ne amintesc foarte mult de o interpretare foarte frumoasă a stilului anilor 1870, când împărăteasa Eugenie, soţia lui Napoleon al III-lea, se îndrăgosteşte pur şi simplu de tul, şifon şi dantele foarte fine în culorile galben pal şi bej, iar ţinutele create trebuiau schimbate şi de 3-4 ori pe zi din cauza fineţii materialelor folosite. Se poartă volanele, rochiile lungi, dar mai puţin largi ca în perioada Mariei Antoinette şi decolteurile frumos acoperite.

Colecţia Mademoiselle R este pentru femeile ce vor feminitate absolută, fineţe şi delicateţea croielilor, finisajelor. Nimic nu e în plus, nimic exagerat, pentru că feminitatea abordată nu anunţă nicidecum slăbiciune, ci, realizată în concordanţă cu cerinţele secolului nostru ultra-rapid- este o armă desăvârşită, cuceritoare, dar delicată.

Colecţia de toamnă-iarnă 2013/2014 La Redoute a încercat să surprindă caracterul mereu schimbător al celor două anotimpuri,  şi este pe atât de spectaculoasă, surprinzătoare, greu de ghicit, complexă precum sunt şi personalităţile celor care vor cuceri anotimpul rece în vestimentaţii La Redoute!

Am păstrat colaborarea foarte frumoasă cu Laura Clement pentru creaţiile feminine mature, cu notă de clasic şi rafinament desăvârşit. Rochiile sunt cu croială dreaptă, materialele sunt moi şi urmăresc linia corpului foarte fin, culorile sunt tari, dar clasice. Fără excese, fără experimente inutile. Cei mai frumoşi pantofi stiletto îi puteţi găsi fără îndoială în colecţia noastră Laura Clement pentru La Redoute.

De feminitate abundă şi colecţia Taillissime ( mărimi mari) pentru femei. Colecţia urmăreşte cu fidelitate ideile expuse anterior şi demonstrăm încă o dată că, hainele cu mărimi mari pot fi la fel de frumoase şi chiar mai sexi ca cele cu mărimi obişnuite. Aşa că, ar fi un păcat împotriva firii să îmbrăcăm haine care arată ca nişte saci sau huse, doar pentru că nu găsim mărimea noastră într-un magazin cu lucruri frumoase şi de calitate. În magazinul online La redoute România găsiţi un număr impresionant de modele pentru toate gusturile şi … la modă!

Sezonul de modă toamnă-iarnă 2013 pentru La Redoute stă sub semnul creativităţii Courreges! Colaborarea cu designerul vestimentar francez aduce o doză de modernism şi futurism colecţiei! Cum vă spuneam, avem de toate pentru toţi şi cu siguranţă vă vom surprinde plăcut! ;) Iarna se anunţă luminoasă… Colecţia Courreges ne scoate din formele clasice şi culorile plicticoase ale iernii folosind croieli minimaliste şi culori luminoase. O rochie mică, dreaptă albă, un palton cu croială dreaptă ţeapănă, alb şi botine albe sau roz zmeuriu? Multă lumină, sau culori vitaminizate, repede, curaj, La Redoute!

La ciocnirea dintre minimalismul futurist şi feminitatea desăvârşită ne dăm seama de fapt, că, La Redoute a reuşit aparent imposibilul - a îmbinat cele două porniri în aşa fel, încât cele două au format o singură colecţie unică şi specială! Fără disonanţe, fără neînţelegeri, cu multă rezonanţă în inimile cumpărătorilor fideli!

La Redoute ne îndeamnă în acest fel să întrăm într-un joc deosebit de captivant, de care nu o să vă mai plictisiţi şi nu vor exista învinşi! Să descoperim fuziunea dintre modernismul reinventat, clasicul cuceritor şi feminitatea rafinată. Dacă încercăm să combinăm culorile dense, dar rafinate ale clasicului, cu fineţea bejului sau rozului pal şi nonconformismul unei ţinute all-white sau cu zmeuriu ca pată de culoare, voi ce credeţi că obţinem? Aveţi dreptate! Ceva mult prea interesant, neobişnuit şi cuceritor ca să poată fi descris în cuvinte! Doar purtat şi simţit!

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...