Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

LaRedoute.roCreaţiile Anne Weyburn sunt poate unele dintre cele mai feminine ale colecţiilor La Redoute.

În fapt, colecţia Anne Weyburn este caracterizată de maturitatea şi feminitatea clasicului, de rafinament, linii fine, simetrie, fluiditate şi simplitatea croielilor.

Culorile calde, curate, imprimeurile simple, clasice sunt neschimbate de la colecţie la colecţie, dar asta pentru că în fapt, clasicul nu se demodează nicând, nu poate fi nicidecum plictisitor.

Răsfoiam zilele trecute online noul catalog de Toamnă – Iarnă 2013 şi mi-am dat seama că, piesele Anne Weyburn au fost lăsate pe nedrept până acum în umbra celor mai noi tendinţe.

Am găsit o colecţie grozavă de bluze, fuste, pantaloni şi rochii cu cele mai fine şi atent realizate croieli şi modele! Piesele vestimentare din colecţia Anne Weyburn aniversează Femeia: matură spiritual, mândră de cine este, mulţumită şi împlinită, luminoasă şi fericită! Detaliile fine condimentează orice ţinută şi o fac completă fără eforturi suplimentare.

Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu câteva dintre alegerile noastre din colecţia Anne Weyburn şi suntem convinşi că o să vă îndrăgostiţi de fiecare piesă!

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...