Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Iron Man 3Dupa un teaser publicat pe Internet in urma cu cateva zile, iata a a fost facut public si primul traier oficial al celei de-a treia parti a francizei Marvel Comics - Iron Man.

Daca primele doua parti au adus incasari record pentru producatori, asteptarile de la ce-a de-a treia parte sunt cel putin la fel de optimiste, numarul impresionant de efecte speciale, caracterul si replicile savuroase ale personajului principal fiind in continuare elementele de referinta pentru noul Iron Man 3.

Filmul va avea premiera pe 26 aprilie 2013 si il pastreaza pe Robert Downey Jr. in rolul lui Iron Man, din distributie mai facand parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau si Ben Kingsley.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...