Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Tableta Microsoft SurfaceMicrosoft a prezentat la Los Angeles tableta numita Surface care va fi disponibila in doua versiuni si va fi lansata anul acesta, compania incercand sa intre pe o piata a tabletelor unde Apple detine cu iPad o cota de 65%.

Tableta Surface va fi disponibila atat in variante cu procesoare ARM, dar si in versiuni cu chip-uri Intel si ecran de 10,6 inchi sau versiuni cu Windows 8 si 128 GB stocare, scrie HotNews.ro.

Despre Surface, Steven Sinofsky, seful diviziei Windows, spune ca "functioneaza si te distreaza exact cum vrei. E o tableta care este si un PC grozav. Dar si un PC care este o tableta grozava".

Tableta Surface va fi disponibila in doua variante: una cu chip-uri pe arhitectura ARM ce ruleaza o versiune speciala de Windows pentru tablete: RT dar si intr-o versiune mai performanta cu chip Intel si cu Windows 8 si a sa noua interfata Metro.

Ca si specificatii tableta are ecran de 10,6 inch, iar verisunea cu Windows RT are port USB 2.0, cantareste 676 g, iar stocarea poate fi extinsa cu card de 32 sau 64 GB. Varianta mai performanta, cea cu Windows 8, cantareste 903 g, are port USB 3.0 si capacitatea de stocare poate fi extinsa cu 64 sau 128 GB.

"Credem ca orice interactiune intre om si masina se va petrece mult mai bine cand toate aspectele experientei - hardware-ul si software-ul - merg impreuna", spune Steve Ballmer, seful Microsoft.

Pe de alta parte, lansand propriul produs hardware, Microsoft risca sa supere parteneri care vor produce si vinde tablete cu noul Windows 8 care va fi lansat la toamna. Acesti parteneri vor fi cu siguranta deranjati de faptul ca propria tableta a Microsoft va concura cu alte tablete ce vor rula pe acelasi sistem de operare.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...