Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

FHM Euro2012Dezvoltata de Sanoma Hearst Romania, FHM Euro2012 este o aplicatie romaneasca gratuita pentru iPhone si Android dedicata Campionatului European de Fotbal, care debuteaza pe 8 iunie.

Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot afla in timp real rezultatele meciurilor, informatii detaliate despre echipe, jucatori si stadioanele unde sunt disputate meciurile echipei favorite.

Cele mai importante sectiuni sunt:

Meciuri

Utilizatorii pot vedea LIVE TEXT orele, stadioanele, scorurile LIVE si cele mai importante faze ale tuturor meciurilor de la Campionatul European din Polonia si Ucraina.

Stadioane

Cei care vor mai mult decat ore de desfasurare, scoruri si clasamente, au la dispozitie imagini si informatii despre stadioanele si orasele in care se disputa toate partidele de la EURO 2012.

Jucatori

Nationalitatea, varsta, pozitia de joc si numarul de convocari la echipa nationala sunt datele pe care utilizatorii le pot vizualiza in aceasta sectiune.

Echipe

Aceasta sectiune ofera imagini si informatii geopolitice despre fiecare tara participanta la EURO 2012, precum si palmaresul si rezultatele fiecarei echipe in faza calificarilor la turneul final.

Istorie

Stiti in ce editie a Europenelor castigatoarea a fost desemnata prin tragere la sorti? Microbistii adevarati vor gasi in aceasta sectiune informatii inedite despre toate editiile precedente ale Campionatului European de Fotbal.

Notificari

Utilizatorii pot activa sau dezactiva notificarile pe care doresc sau nu sa le primeasca. De asemenea, ei isi pot alege perioada cand doresc sa primeasca informarile automate.

Aplicatia poate fi descarcata atat din App Store cat si din Google Play.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...