Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

LG G3 - LollypopPosesorii de telefoane mobile LG G3 au fost instiintati prin sistemul OTA despre disponibilitatea unui nou update pentru sistemul de operare Android Lollipop disponibil deja pe acest model de la LG.

In cazul celor care au achizitionat mobilul de la operatorul Vodafone, update-ul actualizeaza sistemul de operare la versiunea software V20h-226-01, versiune disponibila si in Germania si Italia.

Pentru a verifica daca telefonul dvs. a primit noul update trebuie sa urmati pasii: Setări -> General -> Despre telefon -> Centrul de actualizare -> Actualizare software - Verificare actualizare. Ulterior, descarcati update-ul si il instalati. Se recomanda ca telefonul sa aiba disponibila peste 70% din baterie in momentul efectuarii operatiunii de instalare.

Pe langa rezolvarea mai multor bug-uri si a optimizarilor aduse aplicatiilor, noul update schimba iconurile din meniul Home, acestea luand acum forma standard oferita de versiunea Android 5.0 Lollipop.

Ultima versiune software pentru LG G3

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...