Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Forum Moinesteanul.roAsa cum v-am obisnuit deja, inca din 2011 incercam sa oferim vizitatorilor site-ului Moinesteanul.ro cat mai multe functionalitati si optiuni de navigare care sa usureze accesul la informatiile importante, dar si sa creasca gradul de interactivitate atat cu ceilalti utilizatori, cat si cu potentialii colaboratori sau clienti ai afacerii dumneavoastra.

Noutatea pe care o inauguram astazi este dedicata in special celor care ne acceseaza de pe dispozitive mobile, acestia putand acum accesa forumul Moinesteanul.ro direct din aplicatia Tapatalk.

Pentru cei care inca nu stiu deja, Tapatalk permite acesarea facila a forumurilor online si a participarii la acestea (monitorizare, postare, etc.) intr-un mod extrem de simplu si cu un trafic de date redus substantial.

Indiferent daca sunt la o terasa, in parc, in autobuz, metrou sau tren, utilizatorii Tapatalk poti accesa foarte usor forumurile online si primesc notificari in timp real cand sunt postate noutati in topicurile de discutie urmarite.

Aplicatia Tapatalk este disponibila atat pe platformele mobile iPhone, Android, Windows Phone, cat si pentru Windows 8.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...