Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Voyo.roDupa o lunga perioada in care abonatii serviciului Pay-Per-View - Voyo.ro au putut accesa continutul video doar pe anumite modele de televizoare de tip SmartTV, PC sau dispozitive Apple, iata ca si cei care dispun de echipamente mobile bazate pe platforma Android vor putea beneficia de acest serviciu gratie unei aplicatii speciale.

Aceasta poate fi descarcata gratuit din magazinul online Google Play si este functionala deocamdata doar pe dispozitivele mobile dotate cu sistemul de operare Android versiunea 4.0.x (Ice Cream Sandwich) si/sau versiunea 4.2.2 (Jelly Bean).

Abonatii serviciului pot Voyo.ro accesa peste 700 sute de titluri de filme, emisiuni informative si de divertisment, seriale, show-uri si evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare LIVE. In plus, mai sunt disponibile seriale internationale si romanesti, precum si de 2 canale TV exclusive Voyo Comedy si Voyo Cinema.

Mai mult decat atat, in sectiunea TV ONLINE pot fi vizualizate in timp real canalele TV din trustul Media Pro precum ProTV, Acasa, Procinema, Sport.ro si Acasa Gold. La abonare, Voyo ofera o perioada de 7 zile de gratuitate (free trial), in care poti testa noul abonament.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...