Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Samsung Galaxy Tab 3 10.1Noua tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 a fost anuntata oficial la inceputul acestei saptamani si, conform specificatiilor, va include pentru prima data in cazul tabletelor Samsung, un procesor fabricat de Intel.

Acesta este modelul dual-core Atom Z2560 tactat la 1.6GHz, un CPU care a devenit tot mai popular in randul fabricantilor de tablete si gadget-uri.

Astfel, specificatiile complete ale noului Samsung Galaxy Tab 3 10.1 includ 16GB sau 32GB memorie interna (expandabila cu maxim 64GB cu un card microSD), 1GB de memorie RAM, doua camere foto/video (1.3MP frontal si 3MP pe spate), conectivitate USB 2.0, WiFi Direct, Bluetooth 4.0 si sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Conform anuntului facut de Samsung, modelul va fi lansat in aceasta luna, iar in curand va fi disponibila si o varianta de 8 inch.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...