Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

3DMark pentru mobil3DMark, cel mai cunoscut program de testare a capabilitatilor video ale PC-urilor cu sistem de operare Windows, a primit o versiune pentru mobil, compania producatoare Futuremark anuntand lansarea in premiera a variantei pentru Android.

Aceasta foloseste sistemul de benchmark Ice Storm preluat de la versiunea completa a suitei 3DMark pentru Windows, singura diferenta fiind inlocuirea API-ului DirectX 11 cu OpenGL ES 2.0, disponibil pe platformele Android si iOS.

Interesant este faptul ca versiunea pentru mobil va permite utilizatorilor sa faca comparatii atat intre dispozitivele construite pe aceeasi platforma cat si intre dispozitive care folosesc platforme diferite (Android, iOS sau Windows).

Conform Futuremark, planurile companiei vizeaza lansarea in scurt timp si a versiunilor 3DMark pentru iOS si WindowsRT.

Versiunea pentru Android este gratuita, are 283MB si poate fi deja descarcata din Google Play.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...