Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Samsung Galaxy S4Vineri, 15 martie compania coreeana Samsung a lansat in cadrul unui eveniment special organizat, cel mai nou si mai avangardist terminal mobil din seria Galaxy: modelul I9500, alias Galaxy S4.

Dintre noutatile aduse de acest smartphone merita mentionat ecranul de 4,99 inchi Super AMOLED cu rezolutie Full HD, 441ppi si protejat de noua tehnologie Cornilng Gorilla Glass 3, procesorul octo-core (4x Cortex-A7 @ 1,2GHz) si procesorul grafic dedicat PowerVR SGX 544MP3.

Seria noutatilor nu se limiteaza insa aici, noul terminal fiind motorizat de Android 4.2.2 Jelly Bean si beneficiaza printre altele de o camera foto posterioara de 13 MP, baterie de 2600mAh, grosime de doar 7,9 mm si o greutate de numai 130 de grame.

Numarul functiilor si optiunilor disponibile a crescut fata de modelul anterior (Galaxy S3, n.r.), dar asteptarile au fost oarecum mai mari decat a oferit Samsung in noul S4.

Pentru mai multe informatii despre noul smartphone, accesati acest link.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...