Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

iPhone 5 vs. Galaxy S3De fiecare data cand un gadget nou este lansat pe piata, apar imediat si primele teste mai mult sau mai putin realistice care incearca sa arate cat de fiabile si/sau performante sunt acestea.

Cum noutatea absoluta a momentului este noul telefon iPhone 5, pe Internet a si aparut un clip video in care acesta este testat comparativ cu bestseller-ul de la Samsung, modelul Galaxy S3.

In ciuda preturilor mari ale celor doua device-uri, o echipa de entuziasti de la Android Authority au incercat sa descopere care din cele doua modele rezista cel mai bine la impactul cu o suprafata dura. Cum alunecarea si/sau scaparea telefonului mobil din mana sunt cele mai des intalnite situatii nefericite, testul a presupus "prabusirea" celor doua gadget-uri de la trei nivele de inaltime diferite: sold, piept si cap.

Ce-a iesit va lasam sa descoperiti in clipul urmator:

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...