Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Logo Windows 8Dupa mai multe date de lansare infirmate de-alungul timpului, Microsoft a anuntat ca cea mai noua generatie a sistemului de operare Windows va fi disponibila din 26 octombrie, compania sustinand ca noul Windows 8 este cel mai bun dintre cele lansate pana acum si cel mai important din ultimii 17 ani.

Conform anuntului, vor fi disponibile atat clasica versiune pentru procesoarele x86 de la Intel si AMD, cat si varianta RT dedicata dispozitivelor portabile ce utilizeaza procesoare ARM.

Windows RT va fi livrat integrat in terminale si nu va fi vandut separat, asa cum se va intampla cu Windows 8 pentru chip-urile x86 precizeaza site-ul de stiri Hotnews.ro.

Microsoft promite ca Windows 8 vine cu cea mai radicala schimbare de design de la Windows 95 incoace, spune ca sistemul va utiliza in mod economic resursele hardware si va fi optimizat pentru dispozitivele cu ecran tactil datorita noii interfete numita Metro de companie.

Pentru terminalele cui touch-screen Windows 8 va dispune de o interfata speciala numita Metro unde butoanele mici si inghesuite sunt inlocuite cu icon-uri de mari dimensiuni, mult mai usor de accesat.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă