Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

National ArenaDuelul dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao se va disputa pe "Arena Nationala" unde aproximativ 20.000 de fani spanioli sunt asteptati pe stadion la cel mai important meci de fotbal jucat vreodata in Romania: finala Europa League.

Partida Atletico Madrid vs. Athletic Bilbao va fi transmisa in direct pe canalul ProTV incepand cu ora 21:45, evenimentul generand un flux de turisti de aproximativ 30 - 40 de mii, iar incasarile aduse de acestia se vor ridica la 30 de milioane de euro, potrivit presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Conform Hotnews.ro, echipele probabile care vor intra pe teren sunt:

  • Athletic Bilbao: Gorka Iraizoz - Iraola, Javi Martinez, Amorebieta, Aurtenetxe - Iturraspe, De Marcos, Ander Herrera - Susaeta, Llorente, Muniain (4-3-3). Antrenor: Marcelo Bielsa.
  • Atletico Madrid: Courtois - Juanfran, Godin, Miranda, Filipe Luis - Mario Suarez, Gabi - Arda Turan, Adrian Lopez, Diego - Falcao (4-2-3-1). Antrenor: Diego Simeone.

Brigada de arbitri:

Central: Wolfgand Stark
Asistenti: Jan-Hendrik Salver si Mike Pickel
Asistenti suplimentari: Florian Meyer si Deniz Aytekin (toti din Germania).
Arbitru de rezerva: Stephane Lannoy (Franta)
Arbitru de rezerva pentru asistenti: Mark Borsch (Germania).

Finala Europa League va aduce pe strazile din Bucuresti un numar de 5500 de politisti, jandarmi si pompieri, si 500 de studenti ai Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza".

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...