Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Preselectie 'Mamaia Copiilor' 2012Preselectia locala pentru cea de-a XII-a editie a Festivalului National de Creatie si Interpretare "Mamaia Copiilor", se va desfasura in acest an pe 22 martie in Bacau, la Palatul Copiilor, unde concurentii vor trebui sa se prezinte cu doua melodii de muzica usoara romaneasca pe suport CD in format WAV.

Pentru sectiunea de Interpretare se pot prezenta la selectia zonala solisti individuali pentru cele patru grupe de varsta, respectiv 4-6, 7-9, 10-12, 13-15 ani, grupuri vocale mici, din 2-6 componenti si grupuri mari, formate din 8-20 componenti.

Grupurile mici vor prezenta o melodie sau un colaj de muzica usoara romaneasca avand o durata maxima de 3'30" minute, iar momentul pe care vor sa-l prezinte in concurs va trebui sa fie in prima auditie.

Grupurile mari vor prezenta cate un show de muzica romaneasca cu durata maxima de 6 minute si un DVD de prezentare a momentului in prima auditie, pe care intentioneaza sa-l interpreteze in concurs. Acompaniamentul trebuie asigurat de negativ orchestral inregistrat pe CD.

Etapa de selectie finala nationala pentru pentru sectiunea de Interpretare se va desfasura in centrele zonale din Cluj, Craiova, Iasi si Bucuresti.

Doar 12 candidati de la fiecare categorie de varsta vor promova in finala Festivalului "Mamaia copiilor", in ordinea mediilor obtinute.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...