Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Francesco NapoliIndragitul cataret italian Francesco Napoli va sustine mai multe concerte in luna martie in diverse orase din Romania printre care si Municipiul Bacau.

Dupa ce pe 7 si 8 martie va sustine recitaluri in Constanta si Iasi, pe 9 martie e randul bacauanilor sa se lase purtati de amintirea anilor '80 cand Francesco Napoli era unul din idolii tinerilor din acele vremuri.

Concertul va fi sustinut incepand cu ora 19:00 la Sala Ateneu unde spectatorii vor putea (re)asculta hituri internationale precum "Piano Piano", "Balla Balla", "Lady Fantasy" sau "Marina".

Biletele pot fi procurate de la casieriile Casei de Cultura Bacau. Pentru mai multe detalii apelati numerele de telefon 0234 536 512 sau 0748 301 685.


Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...