Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Recital Dorel Vișan - „Eminescu: om, geniu și sfânt”

Timp de șase zile, la Centrul Cultural Lira din municipiul Moinești vor avea loc mai multe reprezentații ale spectacolului de tip conferință - recital „Eminescu: om, geniu și sfânt”, susținut de cunoscutul actor Dorel Vișan.

Astfel, de vineri 13 ianuarie și pâna miercuri 18 ianuarie 2017, moineștenii sunt invitați să participe la fostul Club Lira unde vor avea ocazia să-l redescopere pe marele poet național Mihai Eminescu și să se bucure de un recital impresionant din lirica eminesciana.

Prețul unui bilet este de 25 de lei pentru un adult, respectiv 10 lei pentru elevi și studenți (preț valabil doar cu o legitimație de elev/student).

Moinesteanul.ro

Locale

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din Moinești

Bacalaureat 2017. Rezultatele obținute de liceele din M…

Miercuri, 5 iulie, Ministerul Educației a publicat pe portalul Edu.ro rezultatele examenului de Bacalaureat 2017 și, potrivit datelor furnizate, rata de promovare este pentru această sesiune de 71,4% ...

Știați că...

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț