Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Salonul Auto Regional Moldova

Cea de-a IV-a ediție a Salonului Auto Regional Moldova se va desfășura în acest an în perioada 18-20 noiembrie 2016 și va fi onorată de prezența celor mai importanți jucători de pe piața auto din România.

Salonul este cel mai mare eveniment auto din regiunea de Nord - Est și va reuni de la producători, importatori și distribuitori de autovehicule, până la distribuitori de componente auto-moto, piese de schimb, biciclete și accesorii, tuning și echipamente pentru service-urile auto. Nu vor lipsi nici companiile de leasing, companiile de asigurări, specialiști în închirieri auto sau asociațiile și organizațiile din domeniu.

În cadrul evenimentului vor fi lansate în premieră naţională următoarele modele de maşini:

  • Mitsubishi Outlander PHEV – primul SUV 4×4 cu propulsie hibridă-electrică plug-in, care poate circula şi în regim strict electric
  • 3 modele Dacia (Logan, Sandero şi MCV)
  • ultimele modele Renault (Megane Estate şi Megane Sedan)

Vizitatorii vor putea efectua drive teste cu Suzuki Vitara, Suzuki Swift și Suzuki Celerio. Pe perioada salonului, Suzuki Swift (modelele din stoc) beneficiază de un discount de 1100 EUR, în timp ce Suzuki Vitara (modelele de stoc) vor avea un discount de 400 EUR.

Salonul Auto Regional Moldova 2016 se va desfășura în Pavilionul Expozițional din cadrul Centrului ce Afaceri și Expoziții Bacău.

Moinesteanul.ro

Știați că...

... Moinestiul este al treilea oras din tara care detine un avion de tip MIG-21 (Lancer) expus suspendat pe soclu si transformat in monument?

... padurea 'Parcul cu Pini' din Moinesti este una din putinele rezervatii naturale de pini negri din Europa? 

...Moinestiul a reusit "performanta" de a nu finaliza nici dupa 21 de ani constructia unui hotel, astfel incat a ajuns ca in 2011 sa fie singurul Municipiu din judet care nu dispune de un asemenea stabiliment?

... in urma recensamantului din 1860, Moinestiul a devenit oficial a 28-a localitate urbana a Moldovei, dupa numarul de locuitori (2107)?

... Gara Moinesti a fost construita in anul 1884 si este una din cele mai vechi gari din Romania, replici asemanatoare putand fi gasite la: Odobesti, Pucioasa si Segarcea?

Ultimele Postări pe Forum

Ultimul anunț