Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Direcția 5

Vineri, 19 februarie 2016 de la ora 19:00, “Concerte Bacău” și Direcția 5 prezintă concertul extraordinar “Cel mai frumos cadou”, un eveniment care va fi susținut la Teatrul de Vară din Bacau și în cadrul căruia trupa își va lansa și următorul single.

Ne dăm întâlnire pe 19 februarie pentru a crea o atmosferă emoționantă pe frontiera muzicii pop rock. Îi invităm pe oameni într-o lume nebănuit de frumoasă în care noi, Directia 5 vă promitem că nu va fi pierdere de timp.

declară Marian Ionescu.

„Cel mai frumos cadou” va fi o seară de neuitat, în care evadezi din cotidian şi vibrezi la intensitate maximă alături de trupă. Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu vor celebra luna iubirii printr-un regal de muzică live, în care romantismul se va îmbina perfect cu pop-rock-ul.

Muzica formaţiei Direcţia 5 este generată de dragostea dintre un băiat şi o fată, cu toate etapele prin care trece ea. Aceasta va putea fi ascultată pe acorduri noi la concertul de la Teatrul de Vară din Bacău.

Info si rezervări la 0753.533.222 sau 0234.514.262

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment