Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account
Ștefan Bănică - Concert ”Gură taci!”

Miercuri 18 noiembrie 2015 cu începere de la ora 19:30 băcăuanii și nu numai sunt invitați la superconcertul Ștefan Bănică Jr., un eveniment din cadrul turneului național ”Gură taci!”.

Spectacolul va avea loc la Teatrul de Vară ”Radu Beligan” din Bacău, biletele putând fi achiziționate de la casele de bilete ale sălii de spectacol și online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro,www.eventim.ro.

Tu îi vorbești inimii, îi spui ce simți, dar mintea îți ordonă “gură, taci!”, lucru care ni se întâmplă tuturor în viața de zi cu zi. “Gură, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm și energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toți. Sper să vă placă noul meu cântec și aștept cu nerăbdare să ne întâlnim în sălile de spectacol și să trăim împreună, prin muzică, seri de de neuitat!

a declarat Ștefan Bănică.

Așa cum ne-a obișnuit de ficare dată, artistul promite un spectacol grandios cu multe efecte speciale, tehnică și jocuri de lumini. Mai mult decât atât, spectatorii vor fi răsfățați cu piese vechi și noi într-un show energic și emoționant.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...