Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Inna in concert la Arena Mall BacauArena Mall Bacau isi invita clientii vineri, 23 ianuarie 2015, incepand cu orele 19:00, la parter, in zona magazinelor Sephora & dm, la un concert extraordinar INNA. Dupa spectacol, artista va sustine o sesiune de autografe, timp de 2 ore, chiar in zona scenei.

Inna este cea mai cunoscuta artista romanca de peste hotare, adoptand un stil muzical dance. A inceput sa colaboreze cu echipa de producatori Play&Win in 2008, an in care a fost lansat si primul sau disc single, "Hot", piesa ce a ajuns pe primul loc in clasamentele radio din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.

In 2009, Inna a semnat un contract cu Ultra Records, o casa de discuri americana, pentru ca melodiile sa-i fie promovate in SUA, Regatul Unit şi Canada. De anul acesta, Inna este unul dintre numele Atlantic Records, casa de discuri celebra care promoveaza artisti din toate zonele muzicale, in portofoliul acesteia numarandu-se nume precum Bruno Mars, Coldplay sau Lykke Li.

Intrarea la spectacolul Inna din Arena Mall Bacau este gratuita.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crizei deș…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care spera să sc...

Regionale

Produs petrolier sustras

Prins în flagrant când fura gazolină dintr-o conductă

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Zemeș a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare prevent...