Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Inna in concert la Arena Mall BacauArena Mall Bacau isi invita clientii vineri, 23 ianuarie 2015, incepand cu orele 19:00, la parter, in zona magazinelor Sephora & dm, la un concert extraordinar INNA. Dupa spectacol, artista va sustine o sesiune de autografe, timp de 2 ore, chiar in zona scenei.

Inna este cea mai cunoscuta artista romanca de peste hotare, adoptand un stil muzical dance. A inceput sa colaboreze cu echipa de producatori Play&Win in 2008, an in care a fost lansat si primul sau disc single, "Hot", piesa ce a ajuns pe primul loc in clasamentele radio din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.

In 2009, Inna a semnat un contract cu Ultra Records, o casa de discuri americana, pentru ca melodiile sa-i fie promovate in SUA, Regatul Unit şi Canada. De anul acesta, Inna este unul dintre numele Atlantic Records, casa de discuri celebra care promoveaza artisti din toate zonele muzicale, in portofoliul acesteia numarandu-se nume precum Bruno Mars, Coldplay sau Lykke Li.

Intrarea la spectacolul Inna din Arena Mall Bacau este gratuita.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment