Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Bacaul citeste! Vino si tu! 2014SNV (Saptamana Nationala a Voluntariatului 12 - 18 mai 2014) este un eveniment national anual care are loc in fiecare primavara si este menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntari, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul si pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta.

Una din activitatile organizate in cadrul evenimentului SNV la Bacau, este campania "Bacaul Citeste! Veniti cu Noi?", o actiune desfasurata in ziua de 12 mai, intre orele 14:30 - 15:30 in Piata Tricolorului (Casa de cultura).

Aici bacauanii sunt invitati sa vina cu o carte din care sa citeasca si eventual s-o doneze pentru fond dedicat bibliotecillor din scolile de la sate.

Persoanele sau firmele care pot si doresc sa doneze mai multe carti, se pot adresa organizatorilor evenimentului sau la numarul de telefon 0744.127.741.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...