Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Concert Holograf in Bacau 2014Fanii bacauani ai formatiei Holograf au motive de bucurie dupa ce, EBC Event a anuntat ca cea mai iubita trupa rock din Romania va sustine pe 16 mai 2014 un concert extraordinar de cel putin o ora si jumatate pe scena Teatrului de Vara din Bacau.

Organizatorii au precizat ca si Antonia va fi prezenta la Bacau, ea alaturandu-se trupei Holograf pentru piesa “Intoarce-te acasa”, extrasa de pe albumul “Love affair”, lansat in 2012 alaturi de MediaPro Music.

Pentru a asigura accesul tuturor categoriilor de spectatori, biletele la spectacol se vor imparti pe trei categorii de preturi: de la 59 lei in zona albastra, 89 lei in zona verde si 119 lei in zona rosie.

Biletele vor putea fi achizitionate de la casieria Teatrului de Vara din Bacau sau la sediul agentiei EBC Group Travel din str. Mihai Viteazu 3, intersectia cu Ana Ipatescu (Tel. 0753-533.222).

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...