Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Tabara de Pictura MoinestiIncepand din 9 august si pana pe 7 septembrie, la Moinesti este organizata cea de-a doua editie a Taberei de Pictura si Sculptura, un eveniment ce face parte din proiectul "Promovarea potențialului turistic al municipiului Moinești", demarat in 2011 si finanțat cu fonduri europene prin Programului Operational Regional 2007-2013.

In aceasta perioada, la Moinesti vor fi prezenti mai multi artisti plastici de prestigiu atat din Romania cat si din strainatate.

Astfel, conform purtatorului de cuvant al Primariei Moinesti, Viorel Costea citat de Desteptarea, la eveniment si-au confirmat deja participarea artisti precum Vlad Ciobanu, Dan Palade, Volodmir Teutu, Liudmila Bogdan (Cernauti), Lucian Tudorache, Sabin Garea sau Stefan Bandalac.

Nu in ultimul rand, la acestia se adauga si artistii locali Dumitru Macovei, Ioan Vasai si Elena Lupascu.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...