Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Maraton Bike Onesti 2013In zilele de 01 si 02 iunie, la Onesti are loc concursul 'Maraton Bike Onesti 2013', un eveniment sportiv organizat de Primaria Municipiului Onesti in scopul promovarea ciclismului si a unui mod de viata sanatos si care este destinat exclusiv persoanelor care locuiesc pe raza judetului Bacau.

Competitia pentru copiii pana in 15 ani se desfasoara in ziua de sambata, 1 IUNIE 2013, incepand cu orele 11.

  • Categoria copii pana in 6 ani, fete si baieti – traseu oras ( ½ Tura Bd-ul Oituz – de la Primarie pana la intersectia cu Spitalul si retur).
  • Categoria 7-15 ani, fete si baieti, cu grupele 7-9 ani, 10-12 ani si 13-15 ani – traseu oras (2 ture - Bd-ul Oituz – de la Primarie pana la intersectia de la Pod si retur sau circuit  B-dul Oituz si Republicii).

Competitia pentru toate categoriile de peste 14 ani se desfasoara in ziua de duminica 2 IUNIE 2013 incepand cu orele 11, 30.

  • Competitia din a doua zi, duminica 2 iunie 2013,  cu traseu de Maraton – 28 de km, din Bd-ul Oituz – de la Primarie, se desfasoara in imprejurimile Onestiului si este destinata celor peste 14 ani, cu grupele: 14-16 ani, 17-19 ani, 20-29, 29- 39 si peste 40 de ani.

Noutatea acestui concurs este data de existenta a doua noi categorii:

  • Familie (1 adult si 1 copil cu varsta intre 10 si 14 ani)
  • Firme (3 concurenti, din care cel putin o fata)

Inscrierile au loc pe internet la adresa www.onestin.ro, la Magazinul Bike Plus (zona Primaria Veche) si in zilele de concurs, la START.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...