Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Afis Concert Andra & PepeMiercuri, 15 mai 2013, cu incepere de la orele 19:00, la Teatrul de Vara  “Radu Beligan” din Bacau va avea loc concertul "K LA METEO" a carui protagonisti vor fi doi artisti in voga: Andra si Pepe.

Pe scena, Andra va interpreta hit-uri precum “What About Us”, “Telephone”, “Dragostea ramane” sau “K la Meteo” , in timp ce Pepe va face atmosfera cu noile single-uri “Arunca-mi o privire" sau “O femeie cat o suta", dar si cu cele mai cunoscute piese ale sale lansate de-a lungul anilor.

Spectacolul este organizat de Concerto Agency, iar biletele pot fi procurate de la casieria Teatrului de Vara a carui program de functionare este de luni pana vineri intre orele 10:00 - 18:00, iar sambata si duminica intre orele 10:00 - 14:00. Pretul biletelor este impartit in trei categorii, respectiv 60 lei, 80 lei si 100 lei.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...