Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Stefan HruscaLuni, 17 decembrie, la Catedrala 'Sfantul Nicolae' din Moinesti va fi organizat Concertul Extraordinar de Craciun la care invitat special va fi cunoscutul interpret Stefan Hrusca.

Devenit aproape o traditie, evenimentul se desfasoara in acest an sub denumirea “La mijlocul cerului” si va debuta la ora 17:30, cand pe scena vor evolua grupul vocal Theotokos al Protopiatului Moinesti, urmat de grupul psaltic Filomelos din Onesti.

Finalul este rezervat 'colindatorului neamului' Stefan Hrusca, interpretul fiind oaspetele de onoare si invitat special al concertului organizat de Protoieria Moinesti in parteneriat cu Primaria din localitate.

Intrarea este libera.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...