Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Minimal Barbeque - 2012Pentru cei care au ratat editia din 2009, Minimal Barbeque este un eveniment care are loc perioada 3-5 august 2012 la statia meteorologica Magura, si care propune un maraton muzical sustinut de peste 15 artisti, intr-un cort cu o capacitate de aproximativ 500 persoane, sonorizare pe masura, dar si baruri amplasate atat in cort cat si in aer liber.

Si pentru ca in natura nimic nu se compara cu un barbeque, gratarele vor lucra continuu pe toata perioada desfasurarii evenimentului.

Cei interesati sunt asteptati la 2,4km de Motelul Magura pe sensul Bacau-Onesti (DN11/E574), masinile urmand sa vireze la stanga in dreptul motelulului in constructie si sa urmeze drumul forestier pietruit inca 400m spre statia meteorologica.

Celor care nu vor sa piarda timpul cu deplasarile, locatia le ofera posibilitatea de camping (fara costuri suplimentare), iar cu ajutorul unui cort acestia pot fi prezenti la eveniment pe toata durata desfasurarii acestuia.

Muzica va fi distribuita cu ajutorul celor 25.000 wati, fara pauze, incepand de vineri orele 18:00, pana duminica la orele 18:00.

La butoane vor fi prezenti Cezar, Praslea, NoiDoi, Phrasis Veteris si alti DJ cunoscuti.

Pretul unui bilet pentru acces in cort este de 10 lei si poate fi achizitionat la fata locului, iar pe baza unei bratari primite, este permis accesul pe toata durata evenimentului. Aceasta nu trebuie deteriorata si nu poate fi imprumutata.

Moinesteanul.ro

 

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...