Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

RTH 2008 (foto: kristofer93)Demarat in anul 2006, Romanian Top Hits a devenit in timp un adevarat brand si este in acest moment unul dintre cele mai importante evenimente din muzica romaneasca.

Astfel, timp de doua zile (pe 3 si 4 august), in Piata Tricolorului din Bacau vor concerta cele mai bune 30 de trupe si solisti din Romania, acompaniati de spectacole impresionante de lasere, artificii si confetti.

Si pentru ca evenimentul sa-si respecte blazonul de Gala a Premiilor Muzicale, intrarea invitatilor va fi una selecta, acestia urmand sa fie adusi cu limuzine si intampinati pe un covor rosu.

Conform anunturilor facute de organizatori, in Piata Tricolorului vor fi prezenti aproximativ 300 de artisti, oficialitati si ziaristi, iar ca si public, asteptarile se ridica la peste 50.000 de spectatori din Bacau si zonele invecinate.

Primaria municipiului Bacau a decis interzicerea vanzarii de bauturi alcoolice in tot perimetrul pietei, la fel si consumul acestora in zona de desfasurare a evenimentului.

Spectacolele vor debuta in jurul orei 20:00, odata cu intrarea artistilor pe covorul rosu, gala avandu-i prezentatori pe Nicoleta Luciu, Razvan Popescu si MC Nino.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...