Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Patinoarul Gepex BacauPatinoarul Gepex, din incinta Gepex Park din Bacau, si-a redeschis portile in data de 21 noiembrie pentru un nou sezon de gheata si patine. Gheata de calitate si atmosfera distractiva sunt principalele atractii ale patinoarului, deschis intre orele 12:00 si 23:00 de luni pana vineri si intre orele 10:00 si 23:00 sambata si duminica.

Suprafata de 1.800 mp, muzica buna, bauturile calde si mancarea delicioasa sustin distractia in fiecarezi la Patinoarul Gepex.

Tarifele de acces pentru pasionatii de patinaj raman neschimbate si in acest an. Astfel, de luni pana joi tariful este de 10 lei, pentru o singura intrare si respectiv 12 lei de vineri pana duminica, fara limita de timp in intervalele orare mentionate. Cei inpatimiti pot alege abonamentele de 80 lei pentru 14 zile sau cele de 150 lei pentru 30 de zile si vor avea acces nelimitat pe gheata.

Cei care nu detin patine proprii si vor sa inchirieze, o pot face pentru o taxa de 10 lei sau gratuit in fiecare zi, dupa orele 20:00. Acestia nu trebuie sa isi faca griji in privinta masurii, deoarece patinoarul este dotat cu peste 400 de perechi de patine, cu masuri cuprinse intre 26 si 46.

Patinoarul Gepex se bucura de dimensiuni olimpice si este dotat cu un sistem performant de racire a ghetii. De asemenea, toti clientii nostri, din oras sau din afara localitatatii beneficiaza de o parcare amenajata cu 127 locuri disponibile. La fel ca si pana acum, si in sezonul 2014-2015, se anunta petreceri tematice si multe surprize pentru toate varstele.

Pentru grupuri organizate care doresc sa-si petreaca timpul intr-un mod sanatos si distractiv, se pot negocia diverse pachete si tarife speciale.

Accesul in incinta Gepex Park se face din Str. Stefan cel Mare Nr. 8 bis, iar mai multe relatii si informatii se pot obtine la numerele de telefon: 0732.010.845 si 0732.010.867 sau pe gepexpark.ro.

Gepex Park - Sanatate si divertisment!

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...