Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Mountain Biking ZemesBacău, 26 septembrie 2012 - Asociația Activ Moinești organizează în data de 6 octombrie 2012 prima competiție de mountain biking din Zemeș, județul Bacău. Competiția propune două trasee de deplasare: unul de 35 km (dificultate medie), altul de 65 km (dificultate medie sporită).

Cei care doresc să participe se pot înscrie până la data 4 octombrie, completând un formular de concurs pe www.activmoinesti.ro sau pe pagina de Facebook a organizatorului. Totodată, înscrierile se pot face și la fața locului. Valoarea totală a premiilor este de 22.400 lei.

Înscrierea pentru cele 7 categorii existente (15-20 ani, 21-30 ani, 31-45 ani și peste 46 de ani pentru primul traseu, respectiv 18-30 ani, 31-45 ani și peste 46 de ani pentru cel de al doilea) – este gratuită. Fiecare participant trebuie să aibă o bicicletă profil MTB în stare bună de funcţionare, cască de protecţie, urmând ca organizatorul să furnizeze un număr de participare.

Cazarea se poate face la pensiunile din zonă, iar pentru cei care doresc să folosească cortul, organizatorii asigură un spațiu de camping păzit, pe terenul de fotbal din comuna Zemeș, foarte aproape de zona de start.

La acest eveniment sunt așteptați toți cei care iubesc mixul dintre natura și biking. Iubitorii acestui sport vor concura pe un traseu nou, recent marcat și vor avea parte de un peisaj aparte, care îmbină dealurile Zemeșului și ale Moineștiului, cu potecile pădurilor de foioase și conifere. Concurenții experimentați își pot testa aptitudinile în zonele mai abrupte.

Evenimentul este organizat prin implicarea a peste 100 de voluntari din zonă care încearcă prin acest demers să contribuie la promovarea localității și la dezvoltarea comunității din care fac parte.

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a Asociației Activ Moinești sau pe www.activmoinesti.ro. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Zemeș și Primăria Moinești, cu sprijinul Petrom.

Moinesteanul.ro

Serviciu oferit via CComment

Vezi și...

Nu am găsit alte articole pe această temă


Locale

Criza deșeurilor la Moinești

Primăria din Moinești bună de plată în cazul crize…

Deși și-a pus speranțele într-o decizie favorabilă a instanțelor de judecată, Primăria din Moinești a pierdut procesul cu ADIS (asociația de salubrizare a primăriilor din județ), prin care...

Regionale

Calitate apă potabilă

Administrația Naționala „Apele Române” atențion…

Conform comunicatului, Administrația Naționala „Apele Române” efectuează în prezent activități de întreținere necesare pentru siguranța structurii de rezistență la nivelul Barajului La...