Important:

Autentificare  \/ 
x
sau
 Use Facebook account  Use Google account
Înregistrare  \/ 
x

sau
 Use Facebook account  Use Google account

Coroana regalaDerutati de numarul in crestere de regi autoproclamati, tot mai multi tigani din comunitati importante de etnie roma s-au declarat nemultumiti de sistemul de numire a acestora si isi cer in strada dreptul de a se autoproclama lideri.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Clibul 'Lira' - Moinesti 2011In urma unei sesizari, o patrula de politie a descins in aceasta dimineata in incinta Cinematografului "Lira" din Moinesti unde au descoperit un om al strazii care dormea in sala mare a acestuia.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Tara lui Andrei (Moinesti)Caz incredibil la Moinesti: doi tineri irakieni au fost identificati de o patrula de politie rurala purtand asupra lor echipamente sofisticate cu care acestia urmau sa atace Tara lui Andrei.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Sens Giratoriu InversatDupa ce au aflat cu stupoare ca in sensurile giratorii se circula in sens invers acelor de ceasornic, mai multi taximetristi moinesteni vor sa depuna o petitie la Guvernul Romaniei pentru ca noul cod rutier sa modifice aceasta regula.

Adaugă comentariu (0 Comentariu)

Locale

Avarie apă potabilă

Mai multe străzi din Moinești rămân fără apă potabilă

Conform unui anunț al Companiei Regionale de Apă Bacău, marți, 13 noiembrie 2018, între orele 08:30 și 15:00, serviciul de furnizare al apei potabile va fi întrerupt pe mai multe străzi din municipiul...

Alte Știri

Zilele Municipiului Moinești

07 - 09 septembrie 2018 - Zilele Municipiului Moinești …

Timp de trei zile, în perioada 07 - 09 septembrie 2018, moineștenii sunt învitați la Manifestările Culturale - Zilele Municipiului Moinești, un eveniment care se desfășoară anual și care include spect...